Trepke B Facebook feed

MVVFans Chatopties

Er zijn verschillende manieren om verbinding te maken met de MVVFans Chatroom:

Klik hier om verbinding te maken met de oude vertrouwde volledige Flash Chat client

Klik hier om verbinding te maken met de nieuwe mobiele chat client (Werkt met Iphone / Android etc.)

Mocht je zelf een IRC client of app hebben (Bijv. MIrc, AndroIRC voor Android, Mutter voor Iphone etc.), maak dan verbinding met de volgende gegevens:

Server: IRC.Chat4all.eu

Room: #Mvvfans

 

 

Bekeruitreiking Speler van het Seizoen: Ricardo Ippel

Vanwege de vakantieperiode wat later dan gewenst, maar vandaag hebben we eindelijk de beker kunnen uitreiken aan Ricardo Ippel voor het behalen van de titel 'Speler van het seizoen 2015-2016'!

Ricardo was verheugd met zijn prijs en ziet het als een beloning voor zijn harde werk gedurende het hele seizoen. 
De beheerders en moderators van MVVFans.nl willen Ricardo graag nogmaals feliciteren en wensen hem en de rest van het team veel succes dit seizoen!

Voor het vierde jaar op rij behaalt een middevelder deze titel, maar de teller staat weer op nul voor seizoen 2016-2017. Stem dus na iedere thuiswedstrijd op jouw Man of the Match in het betreffende topic in het forum. Welke speler kunnen we volgend jaar blij maken? 

 

Ippel bekeruitrijking

 

 

Nieuw op MVVFans.nl - Wedstrijdstatistieken!

Dankzij forumlid Fabrice kunnen we op MVVFans.nl uitgebreide wedstrijdstatistieken publiceren van de afgelopen 14 seizoenen!

Het overzicht dat te vinden is in het forum  laat oa. de uitslagen van alle uit en thuiswedstrijden van MVV zien sinds 2004. 

http://mvvfans.nl/forum/10-niet-voorzien-al-het-andere/24985-statistieken-mvv

Nogmaals dank aan Fabrice voor het leveren van deze gegevens!

Ricardo Ippel speler van het seizoen 2015/2016

spelerselectie ricardo ippel

 

De punten van de Man of the Match topics van afgelopen seizoen zijn wederom bij elkaar opgeteld en Ricardo Ippel is daarbij als winnaar uit de bus gekomen!
Ricardo is gedurende het hele seizoen een stabiele factor geweest in het elftal en bleek met zijn nimmer aflatende harde werk en overzicht op het veld van grote waarde voor MVV. Daarmee is hij in onze ogen de terechte winnaar!

 De selectie is vrij snel na de laatste wedstrijd samen op vakantie vertrokken waardoor we geen kans hadden om de bijbehorende trofee te overhandigen. We proberen zo snel mogelijk een afspraak met hem te maken om dit alsnog te doen en zullen dan een verslagje op deze site zetten. Aangezien dit wellicht pas kan gebeuren rond de voorbereiding van het nieuwe seizoen wilden we nu alvast de winnaar bekendmaken.


Wij feliciteren Ricardo bij dezen alvast met zijn prijs!