Top E Lima Cup Toernooi Eijsden i.s.m. Mvv Maastri

18 mrt 2014 11:50
poelveld
Junior Boarder
Junior Boarder
Berichten: 21
Meer
Onderwerp Auteur
Top E Lima Cup Toernooi Eijsden i.s.m. Mvv Maastri #1
Ik wist niet waar ik dit onderwerp moest plaatsen dus hier geplaatst.

Op zondag 30 maart organiseert vv Eijsden i.s.m. Mvv Maastricht het Lima Top E Toernooi( U10 ) Eijsden voor spelers geboren in 2004.

Ook dit jaar kan de organisatie weer een attractief deelnemersveld presenteren.

De Nederlandse inbreng komt van Sparta Rotterdam(winnaar 2013), FC Utrecht, Excelsior Rotterdam, Roda JC, VVV Venlo, Fortuna Sittard, MVV Maastricht en VV Eijsden.

KRC Genk, SK Lierse, OHL Leuven, FCV Dender en Lommel United zullen voor België de eer verdedigen terwijl KFC Uerdingen05, Rot Weiss Essen en Fortuna Köln het deelnemersveld completeren.

De opening staat gepland om 09.25 uur waar alle ploegen worden voorgesteld. De eerste wedstrijden zullen plaatsvinden om 10.00 uur terwijl de finale staat gepland voor 16.00 uur. Aansluitend aan de finale zal er de strijd om de penalty-bokaal zijn.

Naast de teamprijzen zal er ook een bokaal zijn voor de beste speler, zijn er prijzen voor de beste keeper(s) en is er uiteraard de strijd om de fairplay welke bij de organiserende verenigingen hoog in het vaandel staan.

De prijsuitreiking zal verzorgd worden door Sjors Verdellen speler van Us Mvv-ke.

Leuk deelnemersveld dus kom eens een kijkje nemen op de velden van vv Eijsden.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

30 mrt 2014 21:51
poelveld
Junior Boarder
Junior Boarder
Berichten: 21
Meer
Onderwerp Auteur
Top E Lima Cup Toernooi Eijsden i.s.m. Mvv Maastri #2
1e Duitse winnaar Top E Toernooi Lima Cup Eijsden.


Op een prachtige lentedag en onder toeziend oog van een goed bezocht Top E Toernooi Lima cup Eijsden heeft na 4x Belgische en 1x Nederlandse winnaar het Duitse Rot Weiss Essen met de hoogste eer gaan strijken. In een spannende finale werd het Belgische Lierse SK nipt met 1-0 verslagen. De kleine finale werd een prooi voor het Belgische Krc Genk, net een dag terug uit Quatar waar zij een toernooi afwerkte, door het organiserende en sterk acterende vv Eijsden met 3-2 te verslaan. De fairplaybokaal werd gewonnen door het Belgische Lommel United, de penaltybokaal was voor Sam Vandehallen, speler van Lierse Sk. De vakjury besloot unaniem dat Raf Smekens van Krc Genk als beste speler van het toernooi werd gekroond.
Tot slot waren er nog prijzen in de catagorie beste doelman voor Yarris Clerdy(Krc Genk), 1e, Rody Ryars(Fortuna S), 2e en Cas van Lier behaalde een derde plaats. De prijzen werden uitgereikt door Sjors Verdellen, speler van MVV Maastricht.

De einduitslag:

01. Rot Weiss Essen
02. Lierse SK
03. Krc Genk
04. vv Eijsden
05. Sparta Rotterdam
06. Roda JC
07. Excelsior Rotterdam
08. Vvv Venlo
09. Fortuna Koln
10. OHL Leuven
11. Fortuna Sittard
12. Fcv Dender
13. Fc Utrecht
14. Kfc Uerdingen 05
15. Lommel United
16. Mvv Maastricht

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.173 seconden