Ledenraad MVV zoekt nieuwe leden

22 okt 2024 22:13
Boschpoort
Administrator
Administrator
Berichten: 1956
Meer
Onderwerp Auteur
Ledenraad MVV zoekt nieuwe leden #1
fb.watch/vnLF-0iXiw/ ?

De Vereniging MVV Maastricht is houder van één van de 101 aandelen van de BVO MVV Maastricht. Dat ene aandeel, het zogenaamde gouden aandeel, heeft bijzondere bevoegdheden die ook nadat nieuwe aandeelhouders toetreden, behouden zullen blijven. Die bevoegdheden betreffen de uitgifte van nieuwe aandelen, de bewaking van de kernwaarden, zoals de speelstad, de clubkleuren en de naam van de club.

De Vereniging heeft een Ledenraad die onder leiding staat van een vierkoppig bestuur. De Vereniging wordt door haar bestuur vertegenwoordigd in de Algemene Vergadering van Aandeelhouders, waar het beleid van de BVO wordt vastgesteld. Langs deze weg hebben de leden van de Vereniging dus invloed op het beleid van de BVO MVV Maastricht.

Inmiddels is er ruimte voor nieuwe leden binnen de ledenraad en is besloten om verkiezingen te houden waarin nieuwe leden van de Ledenraad kunnen worden gekozen door de leden van de vereniging. Dus, ben je lid van de vereniging en wil je meepraten over de toekomst van MVV, meld je dan aan.

Meer informatie: www.verenigingmvvmaastricht.nl/18/over-d...eniging/verkiezingen

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.138 seconden