Bekkerveld - MVV

08 okt 2013 23:37 09 okt 2013 00:08 door les rouges blancs.
les rouges blancs
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Berichten: 2739
Meer
Onderwerp Auteur
Bekkerveld - MVV #1
Allereerst viel me bij aankomst in Heerlen het best mooie sportcomplex op, waar op de dinsdagavond (jeugdteams en de meisjes waren aan het trainen) veel actie was .
Wel even gekeken of er nog wat "oude bekenden uit Kaalheide" van Pinobel waren waren, gelukkig niet...je weet maar nooit :lachen:
Wel waren er (maar) 5 meegereisde MVV supporters: 3 uit Cadier en Keer en Meersen en twee uit Maastricht (waaronder ik).
Verder Maria, Adnan en Mesa van de MVV selectie om hun teamgenoten te zien presteren. :thumbsup:

Op klokslag 20.00 trad RKSV Bekkerveld aan tegen us MVV-ke met in de eerste helft Brian, Danny, de Kuuper, Mawbir, Cor Gilis, La Rosa, Stankov en Mark Veldmate in de opstelling.
Het was een frisse wedstrijd waarbij Bekkerveld (met een voormalig jeugdspeler van MVV, z'n naam weet ik helaas niet meer, in hun team) goed tegenstand bood, sterk verdedigde en het MVV best moeilijk maakte.
Het spel ging goed en in een hoog tempo heen en weer, waarbij Danny mooi van de linkerflank naar de rechterflank wisselde maar geen uitgesproken kansen kreeg.
Halverwege de eerste helft scoorde Veldmate een zeer mooi doelpunt met een mooi hard schot. Na nog wat kansjes gingen we met 0:1 de rust in. Opvallend en zeer positief was de goede coaching die Nick gaf aan de verdediging en het middenveld.

In de tweede helft verhoogde MVV het tempo, zette meer druk op Bekkerveld en gaf meer pressing vooruit op hun helft hetgeen na 15 minuten resulteerde een in een mooi doelpunt van La Rosa: de 0:2 via zeer mooi combinatiespel aan de linkerkant, waarbij voor Mark Veldmate een hoofdrol was weggelegd ( kaatsen en in stelling brengen van La Rosa).
Na de goal werden Brian en de Kuuper gewisseld voor enkele A1 spelers, verhuisde Stankov meer centraal naar het middenveld en kwamen er enkele mooie opkomende acties van Mawbir, die Stankov's positie op rechts goed overnam.
Mitchel ( de Jong) had pech dat een mooie dribbelactie van hem via een hard schot er niet inging maar op de paal uiteen spatte.
Het best wel snelle spel eiste na 70 - 75 minuten zijn tol, sloeg de vermoeienis wat toe en zette MVV Bekkerveld vast.
De laatste 5-10 minuten speelde MVV de wedstrijd gecontroleerd uit en keerde LRB tevreden terug naar Maastricht.

Een goede en zeer nuttige oefenwedstrijd dat geen makkie of walkover was, alhoewel het best 0:3 of 0:4 had kunnen zijn.
De volgende gebruiker (s) zei dank u Jacques, SC MVV Maastricht, jesfen, Us Clubke, middenstip, Satinius, Boer458, Gamin, Och jeh

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.164 seconden