Mart Remans

05 sept 2021 22:40
LRB
Gold Boarder
Gold Boarder
Berichten: 310
Meer
Onderwerp Auteur
Mart Remans #1


kin väöl sjrieve, meh neeve dees cieferszwieg iech liever en laot uzzze vrun oet Aoke Noord ins unne kier aon 't woord ( hun prikboördsje) :

Remans maakt net zijn eerste overtuigende doelpunt voor mvv.
En dat zal zeker niet zijn laatste zijn! Ik snap nog steeds niet waarom ze hem hebben laten gaan!

Dat ze Remans via de achterdeur hebben laten gaan krijgen ze nog heel veel spijt van.

Daar is de 2e van Martje.
Wels zet hem in zijn kracht. Net als Alberg. Bij ons misbruikt op de vleugel en voor lamzak uitgemaakt, nu strooit hij op 10 met leuke steekballetjes.

Remans gaat er veel meer maken dan Vente. ( mien kommentaar: wtf is Vente ?)

Bij sommigen hier vallen de schellen wel van de ogen als de combinatie Alberg /Remans onze verdediging pijn doet. Die Wels doet het met weinig materiaal gewoon goed. Negen punten met een bijeengeraapt elftal. Spelers op de juiste plek en dus in hun kracht zetten is ook een kunst. Een elftal naar de mogelijkheden laten spelen kan effectiever zijn dan een hoge amusementswaarde waarbij 3 doelpunten nog geen winst oplevert. (mien kommentaar: jao, noonk Klaos is geine kluns, wiste veer al)

je kan alvast opschrijven dat hij tegen ons ook minstens 1x scoort.

Louis van Gaal was ook in de Geusselt. Je hoeft niet te vragen voor wie. (mien kommentaar: teminste eine met geveul veur huumor)

Het mag gewoon niet zo zijn dat een spits uit eigen jeugd die potentieel bij 15-20 goals per seizoen betrokken zou kunnen gratis de deur uitloopt naar de grootste rivaal omdat hij hier geen kans heeft gekregen.

Dus schijn na jaren van "ongelijkheid"omdat ome Nol (Hendrks) zijn portemonnee trok om de betere spelers weg te kopen ( denk aan Erivc van de Luer, Erwin Vanderbroeck) of voordat MVV iets kon een beter contract aan te bieden ( Mark Luijpers) zijn nu bij "gelijke monikken, gelijke kappen " de rollen omgedraaid of tenminste krijgen lokale KZirchrajse Jungs schijnbaar bij ons eerder een kans dan in eigen huis....

"jip jaas jungs" zou ik tegen Remans, Keulen enzv zeggen ...
oftewel of zien sjoen Mestreechs "Geer zeet vaan harte welkom! "
Bijlagen:

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.812 seconden