Awaydays Covid-19

18 sept 2020 21:02 18 sept 2020 21:06 door LRB.
LRB
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Berichten: 567
Meer
Onderwerp Auteur
Awaydays Covid-19 #1
Noe wie de zaake daoveur stoon, kniep iech met (veurluipeg ) gratis Fox1 in mien hennekes...
mer tog...
Veur die, die altied met oet ginge

is 't noe in de Coronatied 'n groete "nachtmerrie":
zoonder al die sjaatsmojle, tèttemojle en bloetebatsegeziechte ...
is tog aanders...daan miste get ...

Oet verveelingk kiek iech ins wat dao allemaol zoe bij aandere klubs opgelos weurd...en kiek ins dao...doe Hollenders in Dordrecht:

FC Den Bosch – FC Dordrecht samen kijken in de Businessclub
3 september 2020 business club, Corona, uitwedstrijden

Aankomende zondag speelt FC Dordrecht een uitwedstrijd tegen FC Den Bosch. De wedstrijd is helaas niet te bezoeken voor supporters van onze FC, maar gelukkig hebben wij wel een alternatief geregeld. Om toch de wedstrijd samen te kunnen kijken, hebben wij samen met de club de Business Club gedoopt tot tijdelijk supportershome.

In de Business Club kunnen jullie met elkaar de wedstrijd kijken, een hapje eten en wat drinken. Als klap op de vuurpijl, en vooral voor de vaste busreizigers, is er in de rust een loterij en zal Jan van Nieuwenhoven na afloop jullie trakteren op een echte “busspeech”.

Entree bedraagt 5 euro, dit dient zondag bij de ingang bij Jan betaald te worden en je moet van te voren een plekje gereserveerd hebben. Dat kan middels dit formulier: aanmeldformulier. Er dienen minimaal 30 aanmeldingen te zijn om dit door te laten gaan, maar het maximaal aantal toegestane bezoekers staat op 80. Wacht dus niet te lang, het kan zo vol zitten! De deur van de Business club gaat om 15:45 uur open.

Er is ook de mogelijkheid om eten te reserveren, er wordt een nasi met saté geserveerd. Dit kan je ook op het aanmeldformulier aangeven, de kosten van de maaltijd bedraagt 6 euro.

Het is misschien niet hetzelfde als het bezoeken van een uitwedstrijd, maar gezien alle beperkingen hopelijk wel een goed alternatief.


Zow tog 'n good alternatief veur die 50 tot 150 badjakkers vaan us kinne zien die altied met oetginge en boe veer oppe sjet zoe gruuts op zien, toch?
VZM of SV-1902 kint geer ins met us bestuur goon praote en kieke of dit meugelik is....es die gaste dat zowwe wulle ?
Bijlagen:
De volgende gebruiker (s) zei dank u Frank Salemans, Ben Salemans, Roei baank, opadiehard, Sjeng043, De Zwarte Vogel

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.107 seconden