Volgende Wedstrijd

Discord

De chat van MVVFans werd voorheen gehost op een IRC server, maar is nu verhuisd naar Discord! De Discord app is inmiddels razend popuplair met honderden miljoenen gebruikers wereldwijd. De 'MVVFans.nl Official' server op Discord is dan ook een leuke manier voor supporters om bijv. tijdens wedstrijden, maar ook in het algemeen met elkaar te chatten.

Er is een Bot aanwezig 'De Witte' die oa. zal optreden tegen spammers, maar die ook leuke levels zal geven aan de actieve chatters! 

De Discord server is hieronder te zien, en je kunt ook chatten op deze pagina, echter zul je een betere ervaring hebben door de Discord app te downloaden, of naar de discord website te gaan en daar te chatten in de browser -> https://discord.com

Dit is de invite link:

join us on discord

Je kunt tijdens wedstrijden hieronder ook zonder Discord account chatten als gast! Buiten wedstrijden kun je inloggen met je account.

 

Lancering Supportersvereniging SV-1902

 

Foto overhandigen shurt aan directeur MVV Maastricht

Op 3 juni 2020 is de nieuwe supportersvereniging voor MVV-supporters opgericht en wel onder de naam Supportersvereniging-1902, afgekort: SV-1902. Met het overhandigen van het eerste T-shirt van SV-1902 aan Erik Noor (Algemeen Directeur MVV) komt de vereniging voor het eerst naar buiten. SV-1902 zal de belangen behartigen van alle MVV-supporters bij onder meer MVV, gemeente en KNVB. Naast het opkomen voor supporters wil SV-1902 de verbondenheid onder de supporters vergroten. Dit gaat de Supportersvereniging-1902 doen door het organiseren van busreizen en het houden van activiteiten en evenementen. 

Bas Hendrikx (voorzitter SV-1902): 'Met het formeel oprichten van de Supportersvereniging-1902 gaat een lang gekoesterde wens van verschillende supportersgroeperingen in vervulling. Met een officiële status én straks hopelijk met een grote en brede achterban creëert SV-1902 slagkracht. '

Sinds oktober 2019 zijn supporters bezig met het oprichten van deze vereniging, maar dat liep vanwege het coronavirus enige vertraging op. Toch zette SV-1902 zichzelf al op de kaart door het op de achtergrond opkomen voor supportersbelangen. Zo is het samen met MVV mogelijk gemaakt om de  fanatieke supporters te verplaatsen naar het midden van de Angel-Side. SV-1902 heeft met MVV gezocht naar een passende oplossing voor de seizoenkaarthouders op Vak D. SV-1902 wil samen met de Supportersclub, Angel-Side, Veer Zien MVV, TrepkeB en alle andere supporters optrekken om de wedstrijdbeleving naar een hoger niveau te brengen. Ook is SV-1902 opgekomen voor het drastisch verlagen van de prijzen van seizoenkaarten om de Maastrichtenaar weer terug naar De Geusselt te krijgen. 

Bas Hendrikx (voorzitter SV-1902): 'Het is gewoon sjiek hoe de supporters die een seizoenkaart hadden op Vak D hebben meegewerkt aan het maken van een sfeervak.'

Voor meer info en om lid te worden, ga naar de website! https://sv-1902.nl

 

Trepke B Facebook feed

Joerie Schroijen speler van het seizoen 2016/2017

De Speler van het Seizoen trofee is uitgereikt aan Joerie Schroijen!
Na overleg met MVV konden we Joeri verrassen tijdens de open dag. Met zijn vele rushes langs de zijlijn, 10 goals en 11 assist is hij van grote waarde geweest voor het team. 


Namens MVVFans.nl: Gefeliciteerd Joerie! En ook dit seizoen roepen we iedereen op om na iedere thuiswedstrijd te stemmen op de Man of the Match, om zo mee te bepalen aan wie we volgend jaar de trofee kunnen uitreiken.

 

 

 

 

MVVFans Chatopties

Er zijn verschillende manieren om verbinding te maken met de MVVFans Chatroom:

Klik hier om verbinding te maken met de oude vertrouwde volledige Flash Chat client

Klik hier om verbinding te maken met de nieuwe mobiele chat client (Werkt met Iphone / Android etc.)

Mocht je zelf een IRC client of app hebben (Bijv. MIrc, AndroIRC voor Android, Mutter voor Iphone etc.), maak dan verbinding met de volgende gegevens:

Server: IRC.Chat4all.eu

Room: #Mvvfans